SAFnet Bredbånd - kvalitet til faste lave priser!

 
 
Med SAFnet får du kvalitetsbredbånd til meget fordelagtige priser, garanterede hastigheder og gebyrfri betaling!

Kom ind i vores butik, hvor du får dit modem med hjem med det samme. 20 minutter senere er du online på nettet, klar til at surfe og streame!

Se priserne her
 Discoverys kanaler - hvilke muligheder er der?

  
Alle har vel bemærket, at Discovery og YouSee endnu ikke er blevet enige om en aftale for 2020. Af samme grund er YouSee forpligtet til at opsige de Bland Selv produkter hos medlemmer, hvor netop Discoverys kanaler indgår.

Vi håber, at I som medlemmer har forståelse for, at det er yderst vanskeligt at komme med konkrete udtalelser, når der fortsat forhandles. Vi beklager naturligvis den usikkerhed der naturligt opstår, når medierne kører på alle tangenterne, og alle følelserne kommer i spil.

Hos Sæby Antenneforening er vi dybt involveret i konflikten, idet vi har en løbende TV-kontrakt med YouSee. Kontrakten løber frem til udgangen af 2021, og dermed bliver vi selvsagt en brik i denne konflikt.


STATUS den 7. november er følgende:
 • Vi kan desværre ikke komme med en konkret udmelding om hvornår der kommer en løsning, og heller ikke, hvordan en mulig løsning bliver. Det er dog nu sandsynligt, at der i det taktiske spil vil opstå en "afbrudt periode", indtil kamphanerne igen finder hinanden! Om det varer 14 dage eller en måned - ja det ved ingen!
   
 • For at belyse alternative muligheder, er vi i løbende dialog med både YouSee og Discovery. Vi vil gerne kunne hjælpe klemte medlemmer med løsninger, der midlertidigt kan afhjælpe situationen. Efter dialog med Discovery, anbefaler de nu, at man som supplement, benytter én af deres streamingtjenester, f.eks til en Bland Selv mellempakke hos Sæby Antenneforening.

 • Det vil for mange være en rigtig fordelagtig løsning, der både indholdsmæssigt og prismæssigt mere end matcher det man i øvrigt kan finde i markedet. I butikken er vi gerne behjælpelig med at sammensætte den helt rigtige programpakke. Fordelen ved at benytte en af Discoverys streamingtjenester er, at den hurtigt kan opsiges, når en en permanent løsning er på plads.

 • Sæby Antenneforenings fremtidige faste mellempakke for 2020 bliver med masser af sport og underholdning:
  TV3 SPORT, TV3 MAX, TV2 SPORT og TV2 Fri kommer alle i den faste mellempakke, og det dækker langt hovedparten af den sport der sendes. Samtidig er Xee i grundpakken med Premier League.

 • I Bland Selv universet tilføres TV2 Play, så vi nu har hele 12 streamingtjenester som Bland Selv tjenester, der kan kombineres med TV kanaler efter behov.

  Hvilke muligheder har du som medlem?

 • Vi tilbyder gratis pakkeskift, indtil videre i de første 2 måneder af 2020
   
 • Tilbud på Bland Selv udstyr, der gør det endnu mere attraktivt at skifte til en Bland Selv pakke.

 • Opsigelsesvarslet forkortes, så det i første kvartal 2020 altid vil kunne opsiges uden binding ved den pågældende måneds udløb.

 • Allerhelst vil vi gerne være behjælpelig med at finde den bedst mulige løsning, og derfor er alle meget velkomne i vores butik for yderligere vejledning.

 • For de sportsinteresserede - her en foreløbig oversigt over de sportsrettigheder, vi indtil videre har i 2020Hvad sker der med tv-pakkerne, og hvorfor denne mediestorm?

Som mange sikkert har bemærket, er der i øjeblikket en hæftig debat om YouSees tv-pakker fra nytår 2020. Problematikken består i, at Discoverys kanaler fjernes fra de faste tv-pakker.

Årsagen udspringer af, at Discovery endnu engang har forlangt en for voldsom prisstigning for deres tv-udbud. Det er ikke første gang Discovery er i priskonflikt. Senest i 2016, hvor Canal Digital lukkede for signalet 1. februar, men allerede 11. februar var der indgået en ny aftalte.

Konkret forholder det sig således, at de 11 Discovery kanaler hver især har en meget lav seerandel. Samlet ligger andelen på 10%, men omkostninger ville i givet fald komme til at udgøre 25% af selve programprisen.

Der er for Sæby AF ingen tvivl om, at kanalerne ikke vil blive fjernet fra udbuddet. Alene af den grund, at Discovery mister halvdelen af sine indtægter på programsalg, hvortil skal lægges reklameindtægter, som naturligvis også halveres!

Disse parametre følges ad som en naturlov. Dette tab KAN Discovery ikke bære!

Vi har også bemærket pris udmeldingerne fra f.eks. STOFA, der fra nytår, hæver mellempakkens pris med 480,- kr. årligt.

Der har i en for lang årrække været en tendens til, at den ene sportskanal kommer til efter den anden, hvorefter sportsaktiviteterne spredes på de forskellige kanaler. Målet har naturligvis været, at forbrugerne skulle gøres afhængige af en del af indholdet i en de enkelte kanaler.

Det er et emne med en masse for og imod hvad der er rigtigst, men de fleste ytringer peger i retning af, at tv-pakkerne helst ikke skal stige i pris.

Ser vi på vores erfaringer med Bland Selv kanalvalg i vores butik, er det bestemt ikke Discoverys kanaler der primært vælges, snarere tværtimod. Når det er sagt, bestræber vi os meget kontant på at kunne levere præcis det indhold og de kanaler medlemmerne ønsker, og det vil med største sandsynlighed også fastholdes efter den 1. januar 2020. Begge parter er nødsaget til at blive enige, ellers taber, primært Discovery, for meget.

Se også Discoverys tidligere konflikt med Canal Digital i 2016 

Her kan du se seerandelen på de forskellige TV programmer og Programudbydere


Nyhed - Streamingtjenester er nu en del af Bland Selv TV pakkerne


Vi har nu mulighed for at tilbyde udvalgte streamingtjenester som en del af TV Bland Selv produktet. Det er samtidig en fantastisk mulighed for at samle dine TV og streaming behov i en og samme pakke!

Du kan se en kort video om mulighederne her 
  
Du kan også klikke på YouSees præsentation til højre for denne tekst, hvor der også er mere information at hente.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen i butikken, eller kontakt os via telefon eller på mail.
 

Aktuelle nyheder & informationer 
 
Cookies

Foreningen

Sæby Antenneforening
Grønnegade 11A
9300 Sæby
CVR nr. 17994433

Åbningstider & kontakt

Butik & Administration
Åbningstider
Send os en mail
Klik her