Året store kanalomlægning gennemføres den 22. november - læs mere!


15. novenber 2011

Tirsdag Den 22. november gennemføres årets kanalomlægning! Traditionen tro, foretages der ændringer i udbuddet sidst på året - således også i år, hvor de væsentligste ændringer oplistes nedenfor.

Følgende kanaler udgår helt af programfladen:

•TV2 Film og TV2 Film HD
•TV5 Monde
•TV2 Midt/Vest

Følgende kanaler udgår analogt, men består digitalt:

•24nordjyske
•Sverige 1
•ZDF
•Ekstrakanalen

Følgende kanaler skifter pakke:

•24nordjyske kommer i grundpakken, og kan nu ses af alle på vores net.

Følgende nye kanaler kommer på programfladen:

•TV2 Nord kommer i grundpakken - den nye 24 timers regionale kanal er klar fra den 11. januar.
•TLC kommer i fuldpakken i både HD og digital version.
•TNT7 kommer i fuldpakken i både HD og digital version.
•Disney Junior kommer i fuldpakken i digital version.
•Kanal Sport kommer i fuldpakken i digital version - er klar ca. den 1. marts.

Følgende nye HD kanaler kommer på programfladen:

•TV2 kommer i HD version fra den 11. januar
•Sverige 2 HD
•TLC HD
•TNT7 HD
•ARD HD

Ændringerne vedrører primært digitale kanaler ved indførelse af nye digitale kanalnumre, og nye netværksnumre til kanalsøgningen.

Vigtigt - HD ugaver ved MPEG4 tv - ingen dobbeltkanaler mere

Som noget nyt, installeres der ikke dobbelt versioner af kanalerne. Enten installeres HD versionen ved netværksnummer 100, ellers installeres almindelige digitale udgaver ved brug af netværksnummer 110. Eksempelvis installeres TV2 HD ved netværksnummer 100, og TV2 alm. ved netværksnummer 110. Læs mere nedenfor:

Hidtil har netværksnummer 801 været gældende for DVB-C tv, men fra den 22. november er det fortrinsvis netværksnummer 100 der skal indtastes i søgekriterierne på dit tv. Kan dit tv i dag modtage DR HD, benyttes netværksnummer 100.

På ældre DVB-C tv skal der tastes netværksnummer 110, og hovedreglen er, at har dit tv hidtil ikke kunnet modtage DR HD, tastes der 110 som netværksnummer.

Vi anbefaler, at der gennemføres en ny digital kanalsøgning for at sikre, at de nye kanaler installeres korrekt, men vi forventer samtidig, at de nuværende kanaler fortsat vil være på dit tv.

Bemærk, at mange af kanalerne får nye digitale kanalnumre. F.eks. flyttes DR HD til 21, og TV2 News til 8, og der er flere ændringer.

YouSee digitalbokse opdateres automatisk, du skal ikke gøre noget, men også her får kanalerne samme nye numre!

Analoge kanaler flyttes ikke, men der forsvinder 3 af de nuværende analoge kanaler i grundpakken og mellempakken. Har du fuldpakken, mister du 4 analoge kanaler, herunder den analoge version af 24nordjyske. De øvrige analoge kanaler der forsvinder er Sverige 1, ZDF og Ekstrakanalen.

Radioprogrammerne ændres også, men frekvenserne er uændrede. Bemærk her som noget nyt, at 6 af DR's DAB kanaler konverteres til FM signaler, så de kan modtages på en almindelig radio. POP FM og Radio 24syv er også nye. Efter kanalomlægningen vil der være hele 20 danske og 4 udenlandske kanaler tilgængelige på vores net.

Vores programoversigter er opdateret: Grundpakken - Mellempakken - Fuldpakken hvor de er sorteret i digital nummerorden.

Her finder du oversigten over Radioprogrammerne

Her kan du udprinte vores kanalmønster, og bemærk, at der er 2 sider - Print her

Er du i tvivl, kan du besøge os til vores Åbent Hus arrangement på fritidscenteret lørdag den 19. november - se mere på forsiden

YouSee har også en glimrende vejledning på deres hjemmeside - se mere her

Nyhedsbrevet fra YouSee om kanalomlægningen kan læses her
TV2 fra den 11. januar 2012


25. august 2011

Der skrives mangt og meget om TV2's overgang til betalingskanal fra den 11. januar 2012. Vi kan dog straks berolige med, at TV2 fortsat vil være tilgængelig på Sæby Antenneforenings Net fremover. Som medlem af Sæby Antenneforening skal du ikke foretage dig yderligere i denne anledning.

Langt værre står det til for de TV2 seere, der ikke er medlem af en antenneforening, og selv nedtager signalet på en almindelig antenne. Disse seere skal, for at kunne se TV2 efter nytår, have både et CA modul eller en boks til hver enkelt tv, og til en langt højere pris end tilfældet bliver i Sæby Antenneforening.

Vi forventer, at de økonomiske konsekvenser alene for TV2's overgang til betalingskanal bliver på ca. 15,- kr. om måneden i Sæby Antenneforening.

Der er mange meninger og forklaringer, og her bl.a. en fra Ingeniøren, der beskriver lidt hvad man kan forvente sig - se mere her
Internetkampagne på lave hastigheder


21. august 2011

Dansk Kabel TV har frem til den 30. september kampagne på hhv. 2/1 Mbit/s og 5/1 Mbit/s Internet. Priserne er stærkt reducerede, og gældende i et halvt år fra etableringen. Tilbuddet gælder kun for nye Internetkunder hos Dansk Kabel TV, og naturligvis er det en forudsætning, at man skal være medlem af Sæby Antenneforening.

Der er blevet omdelt materiale til husstande der endnu ikke er kunder hos Dansk Kabel TV, også husstande, der endnu ikke er tilsluttet Sæby Antenneforening. Er man interesseret i tilsluting til Sæby Antenneforening, kan enten kontakte os på mail@saebyantenneforening.dk, eller på vores hovednummer 98464646 i vores åbningstid mandag og torsdag fra 17:00 til 18:30.

Se kampagnematerialet her og svarkortet her
Åbent Hus i Sæby Fritidscenter lørdag den 16. april


7. april 2011

Lørdag den 16. april fra kl. 11:00 - 15:00, holder vi åbent hus i Sæby Fritidscenter.
Dansk Kabel TV  og YouSee, samt Lyd & Billedspecialisten fra Frederikshavn, deltager alle i bestræbelserne på at skabe en spændende og udbytterig dag.

 • Der gives på dagen 500,- kr. i rabat på nye tilslutninger.
 • YouSee demonstrerer digitale HD bokse og digitale muligheder, som Arkiv TV, Start Forfra og Cinema. YouSee orienterer ligeledes om valg af enkelt programmer fra grundpakken.
 • Dansk Kabel TV demonstrerer bl.a. 50 Mbit Internet. Du må gerne have din egen bærbare PC med for at afprøve hastigheden.
 • Dansk Kabel TV er naturligvis også frisk med gode tilbud i dagens anledning. Se nærmere på deres separate annonce i denne avis.
 • Kvalitetsproblemer - har du problemer med  kvaliteten på dit digitale tv? – kom og få gode råd!
 • Lyd & Billedspecialisten i Frederikshavn udstiller flotte digitale DVB-C fladskærme, der bl.a. kan modtage digitalt tv uden kort eller separat boks.
 • Der vil naturligvis også være et let traktement undervejs, og alle er meget velkomne
 • Se annoncen til Sæby Folkeblad her
Internet kampagne fra Dansk Kabel TV!


11. marts 2011

Dansk Kabel TV gennemfører p.t. en kampagne på Internet for nye kunder, læs mere nedenfor:

Så starter et nyt år – og vi er selvfølgelig klar med en kampagne!

Vi håber I er kommet godt ind i det nye år, som vi hos Dansk Kabel TV nu for alvor skyder i gang! Det sker med en kampagne til de husstande, som ligger i Sæby Antenneforenings dækningsområde, og endnu ikke er kunde ved Dansk Kabel TV. Kampagnen giver nye kunder dobbelt op på hastigheden de første 6 måneder, uden merpris. Det er muligt at vælge mellem en 1 eller 10 Mbit, som så de første 6 måneder opgraderes til henholdsvis en 2 og en 20 Mbit. Tilbuddet er en del af det arbejde vi i øjeblikket gennemfører, for at sikre en endnu større konkurrencedygtighed på vores produkter. Derudover omfatter tilbuddet en række andre fordele, som du kan se i traileren nedenfor:

 • Bredbånd, bestil nu og få dobbelt hastighed de første 6 måneder.
 • Bestil 20Mbit og det er inkl. YouSee Play
 • Gratis oprettelse
 • Gratis installation – vores tekniker tilslutter modemmet, og går ikke før modemmet har forbindelse!
 • Sikkerhedspakke, bestil nu og få de første 6 måneder til halv pris.

Der burde være udsendt mails direkte til de medlemmer der endnu ikke er kunder hos Dansk Kabel TV. Har du mod forventning ikke modtaget materiale, kan Dansk Kabel TV kontaktes på 70202598, som angivet ovenfor. Vent ikke for længe, tilbuddet gælder kun frem til den 18. marts.
Generalforsamlingen den 2. marts 2011 - konklusioner


3. marts 2011

Onsdag aften blev årets generalforsamling afholdt på Hotel Viking.

Der var det laveste antal deltagere til generalforsamlingen i mange mange år, med kun 46 fremmødte medlemmer, og konklusionerne fra aftenen er således:

 • Erling Mortensen valgtes endnu engang til dirigent.
 • Beretningen blev taget til efterretning enstemmigt uden nævneværdige spørgsmål. Der var kun et 2-3 tekniske spørgsmål efterfølgende.
 • Regnskabet for 2010 blev også enstemmigt godkendt uden større debat.
 • Bestyrelsens forslag om opgradering af nettet med nye D0 forstærkere og yderligere udbygning af fiberstrukturen blev vedtaget. Der blev hertil godkendt en økonomisk ramme på 2,5 mio. kroner til formålet.
 • Bestyrelsens forslag om at kunne deltage i relevante fællesgravninger blev også vedtaget.
 • Budgettet for 2011 og Takstblad for 2011 blev vedtaget enstemmigt - en enkelt undlod at stemme.
 • Kontingentsatserne for 2011 blev hermed endelig godkendt:

  Grundpakken 1.200 kr.
  Mellempakken 2.856 kr.
  Fuldpakken 4.056 kr.
 • Der var genvalgt til bestyrelsesmedlemmerne Thom Christensen, Helmuth Kroer og Jørgen Steen Jensen
 • Bestyrelsessuppleant Jimmy Wallentin blev også genvalgt.
Nickelodeon HD er nu i drift


1. marts 2011

Fra i dag den 1. marts er der mulighed for at se alle børnenes yndlingsserier på Nickelodeon i en helt fantastisk billedkvalitet, når Nickelodeon HD lanceres. Nickelodeon HD sender præcist den samme programplan, som den nuværende Nickelodeon-kanal, men naturligvis i en endnu bedre HD billedkvalitet.
Både på DVB-C tv med netværksnr. 801 og YouSee HD boks med netværksnr. 800, er Nickelodeon HD placeret på kanalplads 32.
INFO kanalen er nu digital


25. februar 2011

Vi har nu endelig fået etableret INFO kanalen på den digitale platform, og den kan findes på kanal nummer 98, hvis man installerer digitale programmer med netværksnummer 801.

Nogle tv apparater opdaterer selv, hvorved INFO kanalen automatisk er kommet på. Er dette ikke tilfældet skal man blot køre installationen igen, og kanalerne beholder sin kanalplacering. 

Benytter man YouSee boks, er INFO kanalen allerede på kanal 98.
Generalforsamling onsdag den 2. marts 2011


Den 13. februar 2011

Onsdag den 2. marts kl. 18.30, afholder Sæby Antenneforening generalforsamling på Hotel Viking.

Bemærk, at der ikke omdeles indkaldelser til hver enkelt tilsluttede husstand. Indkaldelsens forside kan hentes her: Indkaldelse 2011

Den komplette indkaldelse med regnskab, budgetforslag og vedtægtsforslag udleveres ved indgangen til generalforsamlingen.

Medlemmer, der ønsker den komplette indkaldelse inden generalforsamlingen, kan ved henvendelse på e-mail til mail@saebyantenneforening.dk få tilsendt indkaldelsen på e-mail. Der skal ved henvendelsen som minimum oplyses navn, adresse og e-mail adresse for at få materialet tilsendt.

Forslag til dagsordenens pkt. 5

Deadline for fremsending af forslag er fredag den 25. februar. Bemærk, at forslag om programændringer jf.  vedtægten og programvalgsprocedure, ikke kan behandles på generalforsamlingen.

Der er ikke kommet forslag til dagsordenen.

Cookies

Foreningen

Sæby Antenneforening
Grønnegade 11A
9300 Sæby
CVR nr. 17994433

Åbningstider & kontakt

Butik & Administration
Åbningstider
Send os en mail
Klik her