TV2's nye sportskanal kommer i fuldpakken
Forening: Sæby Antenneforening
Publiceret af: JSJ
Dato: 03-12-2014 23:50:50
Kategori: Generelt
     

TV2's nye sportskanal i Sæby Antenneforenings net fra begyndelsenTil alle interesserede sportsfans og ikke mindst ishockeyfans, er det nu lykkedes at få en aftale om at få TV2's nye sportskanal på vores programflade allerede fra begyndelsen, den 9. januar.

Til de mange ishockeyinteresserede i byen er det en fantastisk nyhed, der nu får yderligere muligheder for at følge Vendsyssels sportsstolthed, Frederikshavn Whitehawks, i flere udekampe i indeværende sæson.

Hvad indeholder kanalen, der i øvrigt ikke er navngivet endnu:

TV 2s nye sportskanal har rettighederne til en lang række sportsgrene og turneringer – bl.a. Metal Ligaen og VM i ishockey, NBA og den danske basket-liga, cykling, den hollandske æresdivision plus EM og VM i fodbold, dansk DTC-motorsport, badminton, vintersport, OL, svømning m.m. – og naturligvis håndbold.

TV 2 har sammen med DR netop erhvervet rettighederne til håndbold-VM i 2015 og 2017. Det betyder, at sportskanalen transmitterer fra herrernes slutrunde i Qatar fra 15. januar, men allerede på premieredagen 9. januar står den på håndbold, når kanalens første live-transmission byder på en landskamp mellem Danmark og Slovenien i firenationers-turneringen Totalkredit Cup 2015.

Kanalen lanceres i Fuldpakken på programplads 49, og kan desuden vælges som Bland Selv kanal og som Ekstrakanal til 40,- kr. pr. måned. Kanalen er i HD, og sendes kun digitalt.


 

 
Cookies

Foreningen

Sæby Antenneforening
Grønnegade 11A
9300 Sæby
CVR nr. 17994433

Åbningstider & kontakt

Butik & Administration
Åbningstider
Send os en mail
Klik her